Heb jij ook het gevoel dat je meer nood hebt aan diepgang en momenten van pure verbinding met jezelf? Dat is wat we in de healing circle avonden willen aanbieden. Het thema voor februari is ‘Ontluikende warmte en liefde voor jezelf en de omgeving’.

Dit is uiteraard een erg ruim begrip en we zullen de avond dan ook een deels laten leiden door waar het gevoel van de groep ons stuurt. Om je toch een beeld te kunnen schetsen van wat deze avond inhoudt, krijg je hierbij enkele kernwoorden: Aankomen in de cirkel, doorgeven van energie, meditatie, ‘Verbind je met je innerlijke zelf”, thee, smudge, …

Verbinding met je innerlijke zelf

Deze avond gaan we niet alleen terugkomen bij onszelf, maar gaan we ook invoelen bij het grotere thema van de planeet rond ons heen. Klinkt misschien zwaar geladen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Onze bedoeling is terug meer voeling te krijgen met het wiel van het jaar. Rond deze tijd zijn de eerste tekenen van de naderende lente terug zichtbaar. We genieten van de warmte van het haardvuur terwijl we plannen maken om terug meer tijd buiten door te brengen. En we zijn in staat echt tijd te nemen voor onszelf en zo met liefde de dingen te doen die ons een goed gevoel geven en onze batterijen opladen. We beoefenen mindfulness, we ontstressen,… Zo zou het toch moeten zijn en dat willen we terugbrengen.

Wie zijn we?

Deze avond is  ontstaan uit een samenwerking tussen mezelf (Steffie Vandierendonck) en Vicky van Atelier Mystique.

Heb je het gevoel dat je erbij moet zijn? Bevestig dan je deelname voor 31 januari door 20€ over te schrijven op rekening van Atelier Mystique BE83 7360 5081 3415 (mededeling; healing circle en uw naam)
Deelnemers van de” Book of Shadows” en de  “Druid way: Leef volgens je eigen ritme jaaropleiding” betalen slechts 15€ voor deze avond.