Op deze pagina vind je inspirerende personen en plaatsen. Je kan hier kennismaken met de kleine zelfstandigen en non-profits die hun producten via de Zhendria webshop aanbieden.

Bosdroom vzw
Bosdroom vzw Voor meer bos en natuur in West-Vlaanderen
Bosdroom vzw wil: Op een positieve manier fondsen werven voor meer bos en natuur. De natuur ondersteunen via de aankoop van gronden voor meer bos. Bijen en andere dieren ondersteunen door inheems plantgoed aan te planten.
Mensen terug in contact brengen met de natuur. Mensen uit hun isolement halen en verbinden met elkaar in een groene omgeving. Mensen de kans geven zich in te zetten voor een goed doel door middel van vrijwilligerswerk.oVia lezingen, natuurwandelingen, … de kennis over natuur en gezondheid vergroten.
Zowel particulieren als bedrijven concreet helpen iets terug te doen voor de natuur.
het Creahuisje
het CreahuisjeBenodigdheden voor het maken van juwelen en accessoires
Nele Cokelaere is oprichtster van Bosdroom VZW en heeft daarnaast het Creahuisje. Dit is een winkeltje met sierlijke handgemaakte juwelen met een hart of benodigdheden voor het maken van je eigen juwelen.

Een aantal van haar producten worden nu via de Zhendria webshop aangeboden. Per verkocht item van het Creahuisje gaat 5% naar Bosdroom VZW.

Wil je zelf je eigen producten aanbieden via de Zhendria webshop?
Overweeg je een online workshop te maken maar heb je niet de juiste kennis en tools?

Contacteer ons dan voor de mogelijkheden via info[at]zhendria.be