Op deze pagina vind je inspirerende personen en plaatsen.

Bosdroom vzw
Bosdroom vzw Voor meer bos en natuur in West-Vlaanderen
Bosdroom vzw wil: Op een positieve manier fondsen werven voor meer bos en natuur. De natuur ondersteunen via de aankoop van gronden voor meer bos. Bijen en andere dieren ondersteunen door inheems plantgoed aan te planten.
Mensen terug in contact brengen met de natuur. Mensen uit hun isolement halen en verbinden met elkaar in een groene omgeving. Mensen de kans geven zich in te zetten voor een goed doel door middel van vrijwilligerswerk.oVia lezingen, natuurwandelingen, … de kennis over natuur en gezondheid vergroten.
Zowel particulieren als bedrijven concreet helpen iets terug te doen voor de natuur.
Vicky van Atelier Mystique
Vicky van Atelier Mystiquewaar vakkennis en mysterie samenkomen
Vicky is een gecertificeerd hypno- en regressie therapeut, (creatieve) art lifecoach, Master in de Reiki en ingewijd in de Akasha Kronkieken. Tevens begeleid ze mensen in spiritual witchcraft. Ze omschrijft zichzelf als een spirituele vrouw, maar wel eentje met beide voeten op de aarde.
In haar winkel in Eernegem vind je spirituele artikelen en workshops.
Feestplan
FeestplanVerhuur feestmateriaal en catering
Bij Feestplan staan jouw wensen altijd centraal. We luisteren naar jouw verwachtingen en tekenen het gepaste plan uit voor het feest van je dromen. Dankzij onze professionele en originele aanpak nemen we alle zorgen en beslommeringen die bij zo’n organisatie komen kijken, uit handen.